• Magyar
  • angol

Rólunk

Az étel a szenvedélyünk.

30 éve főzünk szívvel-lélekkel, hogy a rohanó világban is tökéletesen finom és egészséges falatok kerülhessenek az asztalokra. Családi hagyományainkon alapuló receptjeink garantálják számodra, hogy igazán különleges fogásokkal örvendeztesd meg Magad és a családodat. Mert mi csakis olyat főzünk Neked, amit a saját, családi asztalunkon is felkínálnánk.

Mindezt egyszerűen és villámgyorsan juttatjuk el Hozzád. A rendelésedet követően akár 15 perc alatt otthonodban lehet a kiválasztott ebéd, vagy vacsora. Neked nincs más dolgod, mint megmelegítened, és jóízűen elfogyasztanod.

Semmi szükség rá, hogy órákat pazarolj a bevásárlásra és a főzésre. Vagy hogy már reggel gondolnod kelljen az ebédrendelésre, mert órákon át kell várnod, hogy megérkezzen a futár. Nálunk egészséges, finom és kiadós ételeket rendelhetsz. Küldd el a megrendelésed, és már teríthetsz is, mert a futár hamarosan csengetni fog

Ételeink hetente változnak, de 7 reforméletünket és 7 távolkeleti különlegességünket minden nap megtalálod kínálatunkban. Ami pedig szintén soha nem változik, hogy szigorúan ellenőrzött beszállítóktól, a legjobb minőségű és mindig friss alapanyagokból készítjük el ételeinket. Sem mesterséges színezéket, sem tartósítószert, sem mesterséges ízfokozót nem használunk!

Ha valami finomat, kiadósat, egészségeset és gyorsat szeretnél enni, keresd a Food4You-t!

Kérdésed van? Keress minket ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Az étel a szenvedélyünk. 30 éve főzünk szívvel-lélekkel, hogy a rohanó világban is tökéletesen finom és egészséges falatok kerülhessenek az asztalokra. Családi hagyományainkon alapuló receptjeink garantálják számodra Tovább…

Kövess minket!