Leírás
Összetevők: lilakáposzta, burgonya, bőrös sertéskarajfilé, vöröshagyma, kristálycukor, ecet 10%-os, napraforgó étolaj, étkezési só, paradicsompüré, fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt bors, pezsgő, babérlevél, védőgázzal csomagolva.
Allergén anyagok: Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
Biztonsági figyelmeztetés
Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 – +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek – amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva – a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók. Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!
Az ételtároló doboz alkalmas melegítésre sütőben 90C – fokon 10 percig a fólia kilyukasztása után, vagy mikrohullámú sütőben 1000-W 3-4 perc. Melegítés után azonnal fogyasztható közvetlenül a dobozból is.
A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!
| Átlagos tápérték tartalom | 100g Termékben | 1 adagban | 
| Energiatartalom: | 582,2 KJ/139 kcal | 2911 KJ/695 kcal | 
| Fehérje: | 1,32 g | 6,6 g | 
| Szénhidrát: | 15,3 g | 76,5 g | 
| Amelyből cukrok: | 5,994 g | 29,97 g | 
| Zsír: | 2,14 g | 10,7 g | 
| Amelyből telített zsírsavak: | 0,02 g | 0,102 g | 
| Rost: | 0,46 g | 2,3 g | 
| Só: | 1,2 g | 6 g | 
Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.
Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.


 
								




Értékelések
Még nincsenek értékelések.