Leírás
Összetevők: tök, pangasius, tejföl, búzaliszt, kapor, napraforgó étolaj, vöröshagyma, étkezési só, ecet, fűszerpaprika, védőgázzal csomagolva.
Allergén anyagok: hal, tej, glutén. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
Biztonsági figyelmeztetés
Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 – +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek – amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva – a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók. Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!
Az ételtároló doboz alkalmas melegítésre sütőben 90C – fokon 10 percig a fólia kilyukasztása után, vagy mikrohullámú sütőben 1000-W 3-4 perc. Melegítés után azonnal fogyasztható közvetlenül a dobozból is.
A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!
| 
 Átlagos tápérték tartalom  | 
 100g Termékben  | 
 1 adagban  | 
| 
 Energiatartalom:  | 
 422,6 KJ/100,9 kcal  | 
 2113,2 KJ/504,7 kcal  | 
| 
 Fehérje:  | 
 5,44 g  | 
 27,2 g  | 
| 
 Szénhidrát:  | 
 6,04 g  | 
 30,2 g  | 
| 
 Amelyből cukrok:  | 
 0 g  | 
 0 g  | 
| 
 Zsír:  | 
 5,78 g  | 
 28,9 g  | 
| 
 Amelyből telített zsírsavak:  | 
0,0024 g | 0,012 g | 
| 
 Rost:  | 
 0,42 g  | 
 2,1 g  | 
| 
 Só:  | 
0,4 g | 2 g | 
Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.
Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.


								





Értékelések
Még nincsenek értékelések.